sven
sven

Boende

Longstay – som du vill ha det

Longstay på slottet.
Vi på Hotell fjällnäs slott, vill påstå att vi är ensamma om att erbjuda ett stiligt och praktiskt lägenhetsboende med självhushåll vid Dundrets fot som man kan känna sig hemma i och med den norrländska naturen inpå.

Men bara för att vi valt bort choklad på kudden har vi givetvis inte gjort avkall på det viktigaste. Istället har vi valt att fokusera på det som gör att man trivs länge hos oss. Här bor du smart och bekvämt på samma gång. Lägenheterna finns i storlekarna S, M, L, XL Suite, beroende på hur många ni är som ska bo och hur bekvämt ni vill bo. Och oavsett storlek ingår bekvämligheter. Och lite av vår idé; istället för att betala för saker du inte använder, kan du lägga till de saker du inte vill vara utan. På så sätt kan alla bo och trivas här på sitt eget sätt.

Varje lägenhet har ett välutrustat kök, allrum, enskilda sovrum med badrum.

Kök och allrum (privat eller delat), fri WI-FI och i lokalerna finns tvättmöjligheter, gym, bastu, Utöver det finns tillgång till parkering, närhet till dundrets skidanläggning, motionsspår, skog och natur, centrum, restauranger, tåg och buss mm. Kort sagt, här finns det mesta och lite till för att ni ska kunna stanna länge.

Välkommen till ett boende där du kan känna dig hemma – Länge.

Apartment Suite Medium
Tower suite